Info


Hei :) Hienoa kun löysit tänne!

Täällä bloggailee kahden pienen pojan äiti. Haluan jakaa inspiraationi itse tehdyistä jutuista sinullekin. Koska puuhasta ei ole pula, DIY-vinkkini ja sisustusjuttuni alkavat yleensä sanoilla helppo ja nopea. Ohjelmistossa on itsetehtyä kotiin ja vaatekaappiin sekä parhaimmat leipomukset. Kamera kulkee mukana mihin milloinkin, joten postailen muutakin kivaa ja kaunista. Ehkä löydät blogistani inspistä omiin projekteihisi! Tervetuloa seuraamaan!

- Kaija
Tässä vielä esittelyksi 'elämäni aakkoset', jonka kirjoitin aivan blogin alussa. Kaikki ei enää pidä ihan paikkaansa, mutta  kyllä ne minusta jotain kertookin.

Art deco - Inspiroiva tyylisuunta niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.


Borås tapetti Art Deco


Brio - Ja muut laadukkaat puulelut. Kestäviä, kauniita, klassikoita.

Canon - Mun kuvauskaveri. Vanha valokuvausharrastus on elpymässä.


DeLonghi espressokeitin - Arjen luksusta on hyvä kahvi.


Esprit - Ei mitään tietoista fanitusta, mutta huomasin että suurin yksittäinen merkki vaatekaapissani on Esprit. Paljon kivaa käyttövaatetta ja jotain juhlavampaakin. Ei tusinatavaraa, mutta ei kalleimmasta päästä merkkivaatteitakaan.


Four Reasons - Hiuspuuteri pelastaa huonon hiuspäivän.


Gigglebug - Suloinen peli pikkuisille. Myös suomen kielisenä! Ilmaiseksi App Storesta.
Herkut - Paheeni on makeat herkut. Suklaata, jätskiä, pullaa ... nam! Tykkään itsekin leipoa silloin kun on aikaa. Haaveilen kauniista ja tehokkaasta yleiskoneesta. Minulle kelpaisi vaikka tämmöinen KitchenAid.
Ihanat lastenvaatteet - Kuten todettua lastenvaatehulluus on vakavalla asteella. Eihän tässä kuvan untuvaliivissäkään ole juuri järkeä. Näillä leveyksillä käyttökertoja ei tule varmastikaan montaa. Puolustuksekseni kerron että se on ostettu puoleen hintaan ja voin myydä sen vielä eteenpäin jollekin yhtä hullulle. Minulla ei ole tiettyä suosikkimerkkiä, mutta tämä setti sattuu olemaan Pomp de Luxilta. Kengät Kavat. Pipo Meandi.


Joki - Olen asunut lapsuuteni joen varrella. Veden ääni on rauhoittava ja joen rannalla istuskellen mieli lepää. Syksyn kirkkailla ilmoilla se on kauneimmillaan.

Kirjat - Lapsena tuli luettua melkein kaikki kirjastosta löytyvät kirjat. Viisikot ykkösenä. Tahti on hidastunut, mutta kirjat ovat edelleen tärkeitä. Lasten kirjojakin olen keräillyt jo kauan ihan omaksi ilokseni.Luonnonmukaisuus - Tähän liittyen myös ekoilu ja eettisyys. En ole superluomuilija tai superekoilija, mutta haluan olla tiedostava kuluttaja. Haluan myös välttää turhia kemikaaleja.

Muumit - Niin, ei mitenkään omaperäistä, mutta tykkään muumimukeista. Ne ovat käytössä arkena. Tykkään myös alkuperäisistä muumikirjoista ja siitä japanilaisesta piirretystä tv-sarjasta. Navy blue - Meidän perheen yhteinen perusväri vaatetuksessa.

Ottobre - Ottobre Design on suomalainen lasten muodin erikoislehti. Siinä on kivoja malleja, hyvät kaavat ja selkeät ohjeet. Rovaniemellä on Ottobre Shop, maailman ihanin kangaskauppa! Netissä kankaita voi tilata Ottobren Etsy Shopista.


Pasta - Sitä tulee valmistettua usein. Maistuu koko perheelle.


Quiche Lorraine - Muodikas juustopiiras jota on tullut maisteltua Robert´s Coffeessa. Voisi kokeilla tehdä itsekin!


Remontti - Hankimme juuri ennen pojan syntymää 80-luvun lopulla rakennetun talon. Modernisoimme tätä pikkuhiljaa.


Schleich - Yksityiskohtaisia laadukkaita lelueläimiä. Näillä on mukava leikkiä kun ne ovat tukevia ja kestäviä.
The Darjeeling Limited - Ja muut Wes Anderssonin leffat. Visuaalisesti huikeita hassuja tarinoita.
Uusi ja vanha - Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Vaatteita voi kierrättää kavereiden kesken tai kirppiksillä. Sisustuskin on mielenkiintoisempi kun siinä käytetään sekä uutta että vanhaa. Pienellä tuunaamisella voi myös saada ihmeitä aikaan.

Villa - Lempimateriaalini. Se on helppohoitoista, kaunista, mukavaa, lämmintä ja hengittävää. En koskaan käytä esimerkiksi puuvillaisia sukkia, vaan kesälläkin villasukkia ohuempana versiona.


Wonders - Yksi lempikenkämerkeistäni. Ne ovat niin mukavat jalassa että korkeilla koroillakin jaksaa olla koko päivän. Pidän erityisesti malleista joissa on pehmeämpi pohjamateriaali. Ne eivät kopise ja jalka ei väsy kovallakaan lattialla. Kuvassa kolme vuotta sitten ostamani nilkkurit. X-kromosomi - Minulla on niitä kaksi. Toisen sain äitiltä ja toisen iskältä.

Ylpeys ja ennakkoluulo - Niitä sarjoja jotka jaksaa katsoa aina uudelleen. Muita sellaisia ovat ainakin Hercule Poirot ja Kyllä Jeeves hoitaa. Luulen että Downton Abbey voisi kuulua samaan listaan, mutta en ole vielä nähnyt sitä.


Ziljoona - Ziljoona viinimarjaa odottavat poimijaansa juuri nyt! Vitamiinipommit mehustetaan talveksi pakkaseen.


Åbo/Turku - Sielläkin on tullut pari vuotta asuttua.


Äitiys - ♥︎


Öiset äkinät - Aluksi oli tummat silmän alukset. Nyt on havaittavissa myös silmäpussit.